بروزترین آموزش تصویری گوگل وبمستر ۲۰۱۸

ساخت وبلاگ
سلام به کاربران عزیز آترین نت


یکی از ابزار های گوگل ، گوگل وبمستر می باشد ، با این ابزار می تونیم اقدامات مهمی را داخل سایت انجام بدیم که به بهبود سئو سایت شما کمک می کند . در پایین به صورت کامل توضیح میدم . با ما همره باشید

قسمت اول
Search Appearance

اگر دقت کنید از نام این قسمت مشخص است، Search Appearance به شما نشان می دهد که سایت شما در گوگل چگونه نمایش داده خواهد شد .و این نکته مهم را به یاد داشته باشید که نحوه نمایش سایت در جستجوها از چند فاکتور مختلف تاثیر می*پذیرد و می*تواند روی نرخ کلیک سایت تاثیر مستقیم داشته باشد.


Structured Data
زمانی که شما در گوگل جستجو می*کنید، تعدادی لینک مرتبط برای شما به نمایش درخواهد آمد. برای هر لینک توضیح مختصری همراه آن ارائه خواهد شد که به شما کمک می*کند تا سایت مورد نظرتان را بهتر بیابید. شاید فکر نمی کردید اما حال بسیار خوب است که بتوانید این لینک و توضیخات به نمایش درآمده در جستجوها را برای سایت خودتان کنترل و مدیریت و حتی ویرایش کنید. برای تولید این داده *ها مقداری به دانش HTML نیاز خواهید داشت. حال اگر شما تازه* کار هستید بهتر است ابتدا گزینه* بعدی لیست یعنی
Data Highligher را بررسی کنید که ابزار راحت *تری برای دستیابی به داده *ها و اطلاعات مشابه است.


در صفحه Structured Data، گوگل تمامی Structured Data های یافته شده را به نمایش می*گذارد. و یک گزارش در اختیار شما قرا می دهد. گزارش موجود را دانلود کرده و مشکلات یافته شده را برطرف کنید. این گزارش اگر با ابزارهای تست Structured Data ترکیب شود می*تواند بسیار کارآمد باشد. با این گزارش شما می توانید صفحات دارای خطا را یافته و آنها را توسط ابزارهای تست بررسی کنید و سپس از پیشنهادات ارائه شده توسط این ابزارها برای برطرف کردن خطاها بهره بگیرید.


Data Highligher
از این ابزار برای معرفی بخش*های مهم سایت به گوگل استفاده می*شود، اگر فکر می کنید که قسمتی در سایت شما وجود داره که اهمیت ویژه ای برای شما داره می توانید از این بخش استفاده کنید . در این بخش به دانش HTML نیازی نبوده و کافی است به سایت خود رفته و انواع داده* ها ی مد نظر را انتخاب و دسته *بندی کنید. دیتاهای مختلفی وجود دارد که شما می*توانید آنها را هایلایت کنید. بهتر است بخشی که علاقه دارید در نتایج جستجو برجسته *تر به نظر بیاید را هایلایت کنید. تمامی اطلاعات هایلایت شده را می*توانید در نوار کناری سمت راست مشاهده کنید. اطلاعاتی که در صفحه به نمایش گذارده نمی شوند را می*توانید در این قسمت بصورت دستی وارد کنید. برای این کار از آیکن چرخدنده استفاده کرده و add missing tags را انتخاب کنید.


HTML Improvements
در این صفحه تمامی خطاهای مربوط به توضیحات متا، عنوان*ها و محتواهای بدون ایندکس جمع *آوری می*شوند. این گزارش اکثرا به منظور یافتن محتواهای تکراری استفاده می*شود.

سایت لینک برای بررسی و گردش آسانتر کاربران در سایت طراحی شده اند. این میانبرها به کاربران اجازه می*دهد تا به آسانی به صفحات عمقی *تر سایت دسترسی داشته باشند.


اگر احساس می*کنید که سایت* لینک به نمایش درآمده توسط گوگل برای سایت شما مناسب نیست، می*توانید با استفاده از demote از نمایش آن در نتایج جستجو جلوگیری کنید.



Search Traffic
این ابزار به شما کمک می*کند تا دریابید که بازدیدکنندگان سایت شما از کجا آمده *اند، چه دامنه* هایی به وب*سایت شما لینک شده* اند و لینک*های داخلی شما چگونه به نمایش در*می آیند و این می تونه در روند بهتر سایت به شما کمک کنه.


Search Analytics
توجه: Search Analytics در گذشته با نام Search Queries شناخته می*شد.

در این بخش یکی از محبوب*ترین گزارشات Google Search Console ارائه می*شود. این ابزار به شما کمک خواهد کرد تا ترافیک ارگانیک سایت را بررسی کنید. در این بخش می*توانید عبارات جستجوی محبوب (عبارات جستجویی که حجم جستجوی زیادی را به خود اختصاص می دهند)، صفحات پربازدید، نرخ جستجو در کشورهای مختلف و نرخ استفاده از دستگاه* های مختلف را مشاهده کنید.

اعمال فیلترهای مختلف، دید بهتری از عملکرد سایت در نتایج جستجوها به شما ارائه خواهد داد. برای مثال می*توانید بررسی کنید که:

چه تعداد بازدیدکننده از Image Search برای بازدید از سایت شما استفاده می*کنند
نرخ کلیک از طریق تلفن*های همراه در مقایسه با رایانه* ها چگونه است
رتبه* متوسط یک صفحه کجا قرار می*گیرد
تعداد بازدیدکنندگان از یک کشور خاص در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته چه تغییری داشته است.


Links to your Site
برای آنالیز لینک* های سایت ابزارهای مناسبی مانند ahrefs ، OpenSiteExplorer و MajesticSEO وجود دارد که با دریافت هزینه* ماهانه خدماتی برای بررسی لینک* های سایت به شما ارائه می*دهند. اما با استفاده از امکانات رایگان موجود در Google Search Console این نیاز شما برطرف خواهد شد.


Internal Links
برای گردش بهتر کاربران در سایت باید از لینک*های داخلی استفاده کنید. این ابزار به شما کمک می کند که کارکرد این لینک*ها و سلامت آنها را بررسی کنید و همچنین متوجه شوید که کدام صفحات بیشترین لینک* های داخلی را دریافت می*کنند. برای مشاهده لیست کامل روی یک URL کلیک کنید.


Manual Actions
این صفحه بدترین اخبار را برای صاحبان سایت به همراه دارد. در اینجا اطلاعات مربوط به جرائمی که در حال حاضر توسط گوگل بر سایت شما اعمال شده است را می*توانید مشاهده کنید. برای اکثر سایت ها این صفحه سفید است اما اگر از طریق گوگل پنالتی دریافت کنید در این صفحه می*توانید پیام*های مربوط به آن را مشاهده کنید.

<a href=بروزترین آموزش تصویری گوگل وبمستر ۲۰۱۸" />


International Targeting
بسیاری از وب*سایت* ها سعی می*کنند که بازدیدکنندگان بین* المللی را با استفاده از محتوای مناسب جذب کنند. برای این منظور باید از تگ*های hreflang استفاده شود. اگر این تگ*ها بدرستی اعمال نشوند می*توانند باعث بوجود آمدن مشکلاتی برای سایت شوند. برای بررسی این مشکلات بهتر است گاهی بخش International Targeting را در Google Search Console بررسی کنید.

زبانه*ی دوم (country) فقط برای دامنه* های عمومی قابل استفاده خواهد بود. مانند .com ، .net یا .org . اگر قصد دارید کاربران یک کشور خاص را هدف*گیری کنید، از این بخش بهره بگیرید. دامنه* هایی مانند .ir مشخصا به کاربران ایران اختصاص دارد.


Mobile Usability
گوگل اعلام کرده است که سازگاری سایت *ها با تلفن *های همراه به عنوان یک فاکتور مهم برای رتبه* بندی* ها محسوب می*شود. از این رو این بخش از Google Search Console برای صاحبان سایت بسیار پرکاربرد است. اگر این صفحه خالی باشد یعنی سایت شما با تلفن*های همراه کاملا سازگار است. خطاها به همراه صفحاتی که با تلفن* همراه سازگاری ندارند در این قسمت به نمایش گذاشته می*شوند.




Google Index
در این قسمت می*توانید بررسی کنید که چه صفحاتی از سایت شما توسط گوگل ایندکس شده و همچنین می*توانید مشخص کنید چه URL هایی ایندکس نشوند.


Index Status
یکی از بخش های مهم این بخش محسوب میشه ، در این بخش کاربران می*توانند تعداد صفحات ایندکس شده را مشاهده کنند. در اینجا URL هایی وجود دارد که اسپایدرهای گوگل می*توانند به آنها دسترسی داشته باشند. URLهایی که توسط فایل robots.txt مسدود شده یا نیاز به وارد کردن اطلاعات ورودی دارند در اینجا به نمایش گذاشته نمی*شوند.


Content Keywords
گزارش Content Keywords نشان *دهنده* مهمترین کلمات کلیدی سایت شما است. این گزارش مفید است اما کاربردی* ترین گزارش محسوب نمی*شود.



Blocked Resources

در این صفحه تمامی صفحاتی که توسط robots.txt مسدود شده است به نمایش در*می*آید.

بروزترین آموزش تصویری گوگل وبمستر ۲۰۱۸

Remove URLs
فایل robots.txt می*تواند از ایندکس صفحات توسط گوگل جلوگیری کند. اما هنگامی که یک صفحه در حال حاضر ایندکس گذاری می*شود و شما می*خواهید سریعا آن را از دسترس اسپایدرهای جستجوگر گوگل خارج نمایید باید از این قسمت استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که فقط صاحبان سایت و کاربران با اجازه* کامل می*توانند در این قسمت تغییرات را اعمال کنند. از این بخش فقط در موارد خاص مانند صفحات دارای اطلاعات محرمانه استفاده می*شود. در این بخش می*توانید یک دایرکتوری مشخص را همانند یک URL تنها، بطور کامل حذف کنید. پروسه* این کار کاملا شبیه به حذف یک URL است. اگر در این بخش خطایی انجام داده *اید در هر زمانی می*توانید درخواست حذف خود را پس بگیرید.


Crawl
همانطور که می*دانید قبل از ایندکس ، سایت ابتدا باید توسط اسپایدرهای جستجوگر پیمایش(Crawl) شود. تمامی اطلاعات مربوط به این فرآیند در این بخش قابل مشاهده است.


Crawl Errors
گزارشات Crawl Errors باید بطور منظم بررسی شود. در این گزارش تمامی خطاهایی که ربات* های گوگل در هنگام پیمایش سایت می*یابند به نمایش گذاشته می*شود. کدهای خروجی می توانند به تفکیک دستگاه*ها مختلف مشاهده شوند.

رایج*ترین خطا، خطای ۴۰۴ است که معنی آن این است که صفحه یافت نمی*شود. برای مثال اگر سایت خود را به تازگی مجددا طراحی(redesigne) کرده* اید، ممکن است با این خطا بیشتر مواجه شوید.




Crawl Stats
در این صفحه تعداد صفحاتی که در ۹۰ روز اخیر پیمایش شده *اند، نمایش داده می*شود. همچنین زمان مورد نیاز برای دانلود صفحه و سایز آن در اینجا قابل مشاهده خواهند بود. در حالت ایده *آل شما نیاز دارید تا زمان نمایش و سایز صفحه را به حداقل برسانید، و همچنین تعداد صفحات پیمایش شده در هر روز نیز باید به حداکثر برسند. اگر صفحات پیمایش شده در هر روز کاهش یافته و زمان دانلود سایت شما افزایش یافته است باید سایت خود را به منظور بررسی مشکلات عملکردی در این زمینه، مورد تست قرار دهید.


Fetch as Google
در این بخش یک ابزار تشخیصی در اختیار شما قرار می*گیرد که با استفاده از آن می*توانید بررسی کنید که گوگل یک صفحه* خاص را چگونه تحلیل می*کند. هنگامی که می*خواهید مشکلات موجود در صفحه* خود را برطرف کنید این ابزار کمک کننده خواهد بود. با وارد کردن URL و کلیک بر روی Fetch می*توانید مشکلات سایت خود را از دید گوگل ببینید.


Robots.txt Tester
از این ابزار برای بررسی سلامت فایل Robots.txt استفاده می*شود. تمامی انواع پیمایشگرهای گوگل (ربات گوگل، اخبار، عکس*ها، ویدئوها، تلفن همراه و …) در این بخش در دسترس خواهند بود.


Sitemaps
نقشه سایت دقیقا همان چیزی است که به نظر می* آید. این نقشه به گوگل کمک می*کند تا صفحات مختلف را در یک سایت شناسایی کند. این موردی نیست که ربات گوگل خود از پس آن بر بیاید بلکه این شما هستید که باید با تولید یک نقشه* سایت XML آن را در اختیار گوگل بگذارید. می*توانید این کار را توسط XML-sitemaps.com انجام دهید. این سایت شما را در یک فرآیندی گام به گام همراهی کرده و اطلاعات را در اختیار گوگل قرار می*دهد. اگر گوگل بتواند تمامی صفحات سایت شما را به آسانی تشخیص دهد سایت شما قابل جستجوتر خواهد شد.


URL Parameters
گوگل همواره در تلاش است تا پارامترهای URL را درک کند و تقریبا تا حد زیادی در این کار موفق بوده است. اما گاهی اوقات برای فهم برخی از پارامترها به کمک نیاز دارد. در چنین مواردی شما باید پارامتری اضافه کنید و بیان کنید که آیا این پارامتر محتوای دیده شده توسط کاربر را تغییر می*دهد یا خیر. برای پارامترهای ردیابی می*توانید no را انتخاب کنید و برای پارامترهایی که محصولات را دوباره مرتب می*کنند ازyes استفاده کنید. استفاده از این بخش برای افراد تازه* کار توصیه نمی*شود.


بروزترین آموزش تصویری گوگل وبمستر ۲۰۱۸

Security Issues
اگر شما صاحب سایت هستید و با این پیام*ها مواجه شدید:




به نظر می *آید سایت شما هک شده است. برای بررسی بیشتر به Google Search Console رفته و صفحه* Security Issues را مشاهده کنید. در آنجا شما با اطلاعاتی در مورد نوع مشکل و راه* حل* هایی برای برطرف کردن آن مواجه خواهید شد.


Extra Settings

مسلما این بخش یکی از مهمترین بخش*های Google Search Console است که تا حدودی در پشت آیکن* های بالا سمت راست صفحه پنهان شده است.


Site Settings
در اینجا شما می*توانید دامنه* های مورد نظرتان را تنظیم کنید. می*توانید انتخاب کنید که آیا از WWW استفاده کنید یا خیر. برای این کار ممکن است که نیاز باشد تا مالکیت هر دو دامنه را تایید کنید.


دلیل اهمیت این قابلیت در چیست؟
اگر شما از Example Domain به عنوان دامنه مورد نظرتان استفاده کنید و گوگل لینکی با عنوان Example Domain بیابد، هر دو دامنه را یکسان فرض خواهد کرد.

همچنین می*توانید نرخ پیمایش سایت را در این بخش تنظیم کنید. بصورت پیش*فرض، گوگل تلاش می*کند تا آنجا که می*شود صفحات سایت را بدون درنظر گرفتن پهنای باند شما بپیماید. اما شما می*توانید با تغییر نرخ پیمایش در این بخش پیمایش گوگل را کنترل کنید. نرخ جدید تنظیم شده برای ۹۰ روز اعتبار خواهد داشت.


Change of Address
آیا می*خواهید وبسایت اصلی خود را به یک دامنه* جدید ببرید؟ برای این کار می*توانید از ویژگی*های Change of Address بهره* بگیرید. این کار کمک می*کند که گوگل ایندکس گذاری*های دامنه* قبلی را فراموش نکرده و آن را برای دامنه* جدید به* روز رسانی کند.

حال که تمامی امکانات موجود در Google Search Console مورد بررسی قرار گرفت بهتر است به بررسی ایجاد ارتباط بین Google Analytics و Google Search Console بپردازیم:

به نظر می*رسد که این دو ابزار قابلیت*های مشابهی را ارائه می*دهند اما در این دو محصول گوگل تفاوت*های محسوسی مشاهده می*شود. GA بیشتر در مورد کسانی که از سایت شما دیدن کرده*اند بحث می*کند (چه تعداد بازدیدکننده داشته*اید، چگونه این افراد به وبسایت شما دسترسی داشته*اند، چه میزان زمان صرف جستجو در سایت شما کرده*اند و این بازدید کنندگان اهل کجا هستند). در مقابل، Google Search Console بیشتر پیرامون اطلاعات داخلی سایت تمرکز کرده *است (چه کسانی به شما لینک داده*اند، اگر بدافزار یا مشکلی در سایت وجود دارد چگونه باید با آن مقابله کرد و به* وسیله* کدام کلمات کلیدی شما در جستجوها پدیدار خواهید شد). این دو ابزار اطلاعات را همانند یکدیگر آنالیز نمی*کنند. بنابراین اگر به *دنبال یک گزارش یکسان از این دو ابزار پیرامون یک موضوع خاص هستید، نتایج یکسانی از این دو دریافت نخواهید کرد.


برای دریافت بیشترین اطلاعاتی که توسط این دو ابزار برای شما فراهم شده است، بهتر است که حساب*های کاربری این دو ابزار را با یکدیگر لینک کنید. با لینک کردن این دو ابزار علاوه بر صرفه* جویی در وقت می*توانید از گزارشات اضافی نیز بهره *مند شوید. برای شروع این ارتباط به طریق زیر عمل کنید:

قبل از شروع باید مطمئن شوید که سایت شما در Search Console اظافه شده و verify شده است. از روی لیست ابزارهای Search Console بر روی سایتی که می*خواهید با آن ارتباط برقرار کنید، کلیک کنید. در قسمت بالا سمت راست شما یک آیکن چرخدنده مشاهده می*کنید. بر روی آن کلیک کرده و سپس Google Analytics Property را انتخاب کنید.

بروزترین آموزش تصویری گوگل وبمستر ۲۰۱۸

این کار شما را به یک لیست از اکانت*های GAمرتبط با Google account شما خواهد برد. تنها کاری که در این بخش باید انجام دهید این است که حساب کاربری GA مد نظرتان را انتخاب کرده و آن را Save کنید. حال می*توانید از امکانات این دو ابزار در کنار هم بهره* مند شوید.
سیمور ایرانی...
ما را در سایت سیمور ایرانی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد وحدت simor بازدید : 154 تاريخ : شنبه 30 دی 1396 ساعت: 15:15