بیادی: ریشه اعتراضات اقتصادی است/مسئولان مثل امپراطور رفتار میکنند

ساخت وبلاگ
حسن بیادی در گفتگو با اعتماد گفت:
این اتفاقات از نظر من ریشه اقتصادی و مدیریتی دارد. چندیست که مسئولان ما متاسفانه توجهی به خواسته‌های منطقی مردم نمی‌کنند و از نجابت مردم سوءاستفاده می کنند؛ یعنی تصمیمی را به نمایندگانی از مردم می گیرند در حالی که نه قاطبه نمایندگان به فکر مردم هستند و نه مسئولان دستگاههای اجرایی در قوه مجریه و قوه قضائیه. فلذا اکثرا احساس امپراطوری و یا بی تفاوتی به حقوق مردم می کنند. ظاهراً عقاید و تفکرشان نسبت به مردم برعکس شده و خودشان را ولی نعمت مردم می‌دانند.



مثلا همه دست‌اندرکاران دولت و مجلس خط فقر را می‌دانند که بطور خوش‌بینانه حداقل دو میلیون تومان است اما پیشنهاد آنان به مجلس نهصد هزار تومان است خوب سوال اینجاست این بندگان خدا بقیه کسری درامد خود را از کجا و چگونه باید تأمین کنند. در واقع حقوق مدیران طراز اول متری حساب می شود ولی حقوق کارگران میلی‌متری، مقام معظم رهبری چندین بار به نقش نفوذی ها در شکل گیری این نارضایتی ها هشدار داده‌اند اما متاسفانه نوعا بی توجه و بعضا بی حیا شده‌اند، مردم از قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اطاعت از دستورات امام (ره) و مقام معظم رهبری هر کاری برای این نظام لازم و واجب و حتی مستحب بوده‌ صادقانه به انجام رسانده‌اند آیا ارزشمندتر از ایثار مال و جان و آبرو چیز دیگری وجود دارد که تقدیم انقلاب نکرده باشند، دیدید برای بزرگداشت روز 9 دی و دفاع از حریم انقلاب و رهبری چقدر عاشقانه حضور پیدا کردند اما شایسته است که اعتراضات به حق آنان را هم عاشقانه شنید و هم عاشقانه حل و فصل کرد. بنابراین پاسخ این حضور شایسته نباید گرانی، بیکاری، فساد خانمان برانداز اداری و سوء استفاده‌های مالی از بیت المال و از بانکها و زیر پاگذاشتن حقوق مردم توسط آنان باشد. این حضور مردم نباید پاسخ منفی داشته باشد. تاکنون بخاطر بی توجهی و سهل انگاری مسئولان اکثرا ضررها متوجه مردم بوده‌ است، با همه این تفاسیر شاهد آن هستیم افرادی که این وضعیت را به وجود آورده اند پست ها و حقوق هایشان روز به روز بالاتر هم می رود و برعکس مردم روز به روز در حال فقیرتر شدن هستند و همچنان سوالاتشان بدون پاسخ باقی می ماند. اکثرا مدیران اجرایی از سر اجبار و با بی میلی کارها را انجام و نوعا مانند یک امپراتور با مردم صحبت و برخورد می کنند .
مردم معترض اصولا کاری ندارند که چه کسی مسبب این وضعیت است چرا که اکثر کارهای حساس و اقتصادی را در دست و از چشم دولت و دولتمردان می بینند البته اگر باندهای متصل به قدرت و ثروت و نفوذی ها بگذارند، به هر حال اعتراضات مردم ریشه اقتصادی دارد و سوال اینجاست که آیا دولت بخش مهمی از حکومت هست یا خیر؟ به همان اندازه که مسئولیت دارند بیایند و پاسخگو باشند. سؤال اینجاست که پیشنهاد گران شدن ها را چه کسی جز دولت می دهد؟ پس خود او هم باید پاسخگوی باشد، بنابراین در سیستم و نظام برنامه و بودجه‌ریزی دولت نماینده همه کشور و حکومت است.
اگر می ترسند، شجاعت لازم را ندارند، سواد لازم را ندارند نباید کاندیدا می شدند. اگر شعارها تو خالی بوده است نباید شعار می دادند لااقل عذرخواهی کنند اگر برنامه مدون براساس نظرات کارشناسی نداشته‌اند نباید آن را در جامعه طرح و ارائه می داده‌اند. قرار بر این بوده که گرانی ها کاهش پیدا کند، اشتغال ایجاد شود ولی شاهد آن هستیم که قدرت خرید بسیاری از مردم واقعا به زیر خط فقر رسیده است.
سیمور ایرانی...
ما را در سایت سیمور ایرانی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد وحدت simor بازدید : 140 تاريخ : چهارشنبه 13 دی 1396 ساعت: 22:15