تفاوت های BPMS و SharePointt

ساخت وبلاگ
انتخاب صحیح تکنولوژی بعنوان سرآغازی برای بهبود فرآیند های سازمانی می تواند بحث برانگیز باشد. از این رو رسیدن به مراحل بالای کمال فرآیند برای سازمان ها، چالش های پیرامون دپارتمان های مختلف، جریان های کار چند مرحله ‌ای پیچیده و قابلیت جابجایی، صاحبان کسب و کار را مجبور به مد نظر قراردادن بستری مناسب جهت مدیریت فرآیند فرآیندهای سازمانی (BPMS) برای اولین بار می کنند. وقتی که بحث مربوط به بهینه‌ سازی فرآیند می شود، سیستم های کسب و کار سه گزینه اصلی پیش رو دارند: تصحیح دستورالعمل ها بوسیله توسعه داخلی، در نظر گرفتن تکنولوژی جریان کار تاکتیکی و یا حرکت به سمت BPMS برای هزاران استفاده کننده از SharePointt این موضوع حتی بیشتر حائز اهمیت است که: آیا می توانم از طریق ابزارهای جریان کار موجود و SharePointt به آن چیزی که مد نظرم هست برسم؟ اگر نمی شود، دلیل آن چیست؟ چه کاری می توانم انجام دهم؟
این قسمت نکات مثبت و منفی این مسئله را نشان می دهد. در انتها، این شما هستید که می بایست درک روشنی از مسیری که مناسب شماست داشته باشید.
مقدمه ای بر Sharepoint
بی گمان SharePoint در بین سازمان ها دارای محبوبیت خاصی است. سهولت استفاده، قابلیت های غنی و صدها میلیون کاربر منجر به اتخاذ گسترده قابلیت های فراوان آن شده است. از مدیریت محتوا و ابزارهای کمکی گرفته تا پرتال ها و اینترانت ها باعث شده است که SharePoint برای افراد مختلف قابلیت های گوناگونی داشته باشد. برای تعدادی از این افراد این مسئله شامل جریان کار نیز می شود. برای تیم هایی که در سطح c کار می کنند، حرکت به سمت BPM سوالاتی به وجود میاورد از قبیل:
قابلیتهای جریان کار SharePoint چقدر کارامد است؟ آیا قابل تبدیل به BPM می باشند؟
• در صورتیکه SharePoint در دسترس نباشد، چطور استفاده از آن در BPMS مستقل توجیه می شود؟
• چه گزینه‌های یکپارچه سازی وجود دارند؟ و چقدر قدرتمند می باشند؟
• چطور می توان افراد یک کسب و کار را پشتیبانی نمایم که فرآیندهای خود را اصلاح و یا ایجاد نمایند؟
• چطور می توانم در آینده استراتژی خود را برای بهبود فرآیند و پیشرفت کار اثبات نمایم؟
برای پاسخ به هرکدام از این سوالات، اجازه دهید تعریف خود را از “جریان کار” و BPM ارائه دهیم.
جریان کار SharePoint و راه حل های BPM
این اصطلاحات معمولاً با یکدیگر ترکیب شده و گاهی بجای یکدیگر نیز استفاده می شوند. اما برای انتخاب ابزار مناسب برای سازمان می بایست تعریف دقیق و ریزبینانه‌ ای ارائه شود. در اکثریت مراحل و بطور کلی بر این امر اتفاق نظر وجود دارد که جریان کار برای مدل سازی توالی حرکت های ساده طراحی شده است، در حالیکه BPM قادر است از پس بیشتر فعالیت های پیچیده نیز برآید. اما اجازه دهید یک قدم جلوتر رویم. بنا بر گفته تحلیل گران:
BMP یک رویکرد ساختار یافته‌ ای از روش ها، سیاست ها، معیارها، تمرین های مدیریتی و ابزارهای نرم افزاری جهت مدیریت و بهینه سازی مستمر فعالیت ها و فرآیندهای یک سازمان می باشد.
از سوی دیگر
جریان کار بوسیله وظایف و توالی فعالیت ها (با نرم افزارهای مشخص) از طریق یک سری از قدم های از پیش تعیین شده در نظر گرفته می شود که شامل یک گروه کوچکی از افراد و یا نرم افزارهای مربوطه می شوند.
حال فرض کنید که تکنولوژی جریان کار می تواند به شما در جهت طراحی یک سری ازوظایف کمک نماید. سپس شما را قادر می سازد که آن ها را به یک فرآیند از پیش تعیین شده تسری دهید. از طریق اخطارها و اطلاعیه ها می توانید موقعیت فرآیندهای خود را رصد کنید، ضمن اینکه گزارش های مربوطه این امکان را به شما می دهند که نحوه اجرای آن ها را نیز به تصویر بکشید.
در این میان شرکت روزنه شرق اقدام به تولید نرم افزار BPMS ای کاملا ایرانی نموده است که در سطح بانک اطلاعاتی با نرم افزارهای مالی این شرکت یکپارچه است و می تواند از فیلدهای نرم افزارهای مالی برای ساخت فرآیند استفاده کند در نتیجه فرم ها و فرایندهای ساخته شده در BPMS روزنه کاملا یکپارچه با نرم افزارهای مالی بوده و در یک کارتابل جمع می شود.

برخی از نرم افزار های تحت وب شرکت روزنه
1. نرم افزار حسابداری تحت وب
2. نرم افزار خزانه داری تحت وب
3. نرم افزار انبار و حسابداری انبار تحت وب
4. نرم افزار بازرگانی(خرید و فروش تحت وب)
5. نرم افزار اموال و دارائی های ثابت
6. نرم افزار تولید و مهندسی
7. نرم افزار بهای تمام شده
8. نرم افزار حقوق و دستمزد
9. کارگزینی و منابع انسانی
10. نرم افزار اتوماسیون اداری تحت وب
11. نرم افزار مدیریت فرآیندهای کسب و کار(BPMS) و...
برای کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی جلسه معارفه نرم افزار باما تماس بگیرید.
09122124349 امیرابادی
وبلاگ: مجموعه نرم افزار های تحت وب
وبسایت شرکت: نرم افزار مالی تحت وب روزنه
سیمور ایرانی...
ما را در سایت سیمور ایرانی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد وحدت simor بازدید : 220 تاريخ : چهارشنبه 31 خرداد 1396 ساعت: 13:38